RIVACASE 7921 Geanta, rucsac laptop

RIVACASE 7921 Geanta, rucsac laptop

de la 128,92 RON 3 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Riva Case Geanta Laptop Riva Case Anvik 14, 0" Red 7921 (7921 burgundy red)

128,92 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
forit.ro
 

RivaCase Geanta laptop Rivacase 7921, 14" (Rosu) (7921 burgundy red)

150,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
evomag.ro
 

RIVACASE Geanta laptop Rivacase 7921, 14", Burgundy Red (4260403578490)

155,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 128,92 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse RIVACASE: RIVACASE Geanta, rucsac laptop

Kensington SP40 Lite Toploader 15 (K62563EU) Geanta, rucsac laptop de la 218,20 RON Kensington SP40 Lite Toploader 15 (K62563EU) Kensington Contour 15 62220 Geanta, rucsac laptop de la 458,78 RON Kensington Contour 15 62220 Kensington SP30 Clamshell 15 62560 (K62560EU) Geanta, rucsac laptop de la 191,34 RON Kensington SP30 Clamshell 15 62560 (K62560EU) DICOTA MultiTwin (D30148) Geanta, rucsac laptop de la 410,15 RON DICOTA MultiTwin (D30148)
Descrierea produsului
Tip Geanta
Dimensiune maxima 14"

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

  Geanta laptop Rivacase 7921, 14", Burgundy Red      Mater ial Tweed de inalta calitate rezistent la apa In zilele noastre, este foarte important sa va pastrati articolele zilnice intr-un mediu care va impiedica orice tip de umiditate sa intre si sa provoace deteriorarea dispozitivelor dumneavoastra electronice. Ele sunt pur si simplu prea vitale si integrate in viata noastra de zi cu zi pentru a risca. De aceea, ne-am asigurat ca aceasta colectie Anvik vine cu propriul material tweed de inalta calitate, rezistent la apa, astfel incat sa puteti avea incredere ca cele mai pretioase bunuri ale dvs. sunt adapostite in siguranta.    Supla dar spatioasa Aceasta husa pentru laptop Anvik vine cu un compartiment principal spatios, care se potriveste cu laptopuri de pana la 13.3 inchi. Pentru ca uneori, un buzunar pur si simplu nu este suficient, are un buzunar special pentru o tableta de pana la 10.5 inchi astfel incat sa poti purta acel dispozitiv suplimentar cu tine. Si, pentru a va ajuta sa va organizati mai mult, aveti la dispozitie un buzunar pentru documente si un buzunar interior cu fermoar pentru pasaport sau portofel.    Buzunar frontal cu fermoar Uneori s-ar putea sa doriti sa va eliberati buzunarele de accesorii pentru a preveni ca acestea sa va strice liniile costumului sau pantalonilor. Si, de cele mai multe ori, vei avea intotdeauna mici articole tehnologice pe care trebuie sa le iei cu tine pentru a te ajuta in ziua ta. Pentru a asigura aceste articole, am inclus si un buzunar frontal cu fermoar, astfel incat sa puteti depozita rapid orice accesoriu.     Buzunar ascuns la spate Desi acum ne-am mutat cu drepturi depline in era digitala, iar hartia si cartile devin din ce in ce mai mult un lucru din trecut, va fi intotdeauna un loc pentru ziare, romane si brosuri non-fictiune, precum si pentru note scrise. De aceea, ne-am asigurat ca am inclus un buzunar ascuns la spate, astfel incat sa puteti tine cu grija aceste tipuri de articole si sa stiti ca nu se vor mototoli printre celelalte articole ale dvs. Sau, puteti folosi acest spatiu pentru o tableta sau alt dispozitiv.    Transport confortabil Nu este nimic mai rau decat sa incepi o calatorie lunga stiind ca va fi una incomoda. Orice masuri pe care le puteti lua pentru a atenua acest lucru vor fi intotdeauna binevenite. Un aspect care poate duce mereu la un mare disconfort este reprezentat de manerele care au fost prost proiectate si prost construite si care ajung sa va raneasca mainile. Pentru a preveni acest tip de lucru, am introdus manere confortabile si captusite - ceva pentru care mainile dumneavoastra va vor multumi cu siguranta in naveta zilnica!  

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.